Cere ofertă

    Încarcă documente de tip: pdf, docx, png, jpg, dwg

    Document 1

    Document 2

    Document 3

    Detalii despre proiect

    Despre noi

    BERG BANAT
    Încredere prin calitate livrată la timp.
    Toate în grija noastră.

    Povestea noastră

    Respect profesional și recunoaștere reciprocă. Acestea sunt cuvintele pe baza cărora a început să se scrie istoria Berg Banat.Domnii Dr. Ing Rolf Kohlgrüeber și ing. Horia Vișoiu, doi prieteni, ingineri de excepție, s-au întâlnit profesional cu 20 de ani înainte ca Berg Banat să existe. Istoria a făcut ca anul 1990 să fie primul an în care mediul privat din România să își pună în valoare profesioniștii cu spirit anterprenorial. Așa, anul 1990 a devenit anul de început al firmei Berg Banat.

    Metalurgia zincului este domeniul pentru care echipa formată atunci și-a cladit competențele, zincarea termică este ramura pentru care ne-am specializat în cei peste 30 de ani de muncă.

    A existat un moment pe drumul nostru, în care am realizat că disponibilitatea serviciului de zincare termică făcut la standarde înalte generează piață și cerințe noi. Am înțeles că depinde de noi să păstrăm așteptările, să admnistrăm mai bine costurile și să micșorăm constant distanța dintre noi și clienți.

    Așa am evoluat de la o secție de zincare termică la început, la patru secții astăzi, una dedicată elementelor de asamblare și pieselor mici.

    Parcursul nostru a coincis cu parcursul ramurilor industriale pe care le deservim. Relațiile de colaborare și lucrările pentru care am fost parteneri sunt mai mult decât o carte de vizită, sunt obligații asumate pentru un viitor mai bun. Ne pregătim echipa pentru a vedea dincolo de educația profesională de bază. Colegii noștri muncesc constant pentru a înțelege așteptările și cerințele clienților.

    Suntem proactivi când există informații corecte și foarte reactivi și flexibili atunci când apare ceva neprevăzut.

    Ne recomandă poziția geografică a celor patru fabrici, volumele și dimensiunile băilor de zincare și serviciile logistice. Ne recomandă grija pentru asepectele de mediu, înțelegem că responsabilitățile noastre au efect și dincolo de generația contemăporană nouă.

    Echipa noastră

    Încrederea se clădește prin angajament comun.

    4

    Secții de Zincare

    145

    m³ de băi de zincare

    3

    zone geografice

    300+

    angajați

    Am moștenit crezul că există o cale optimă de a valorifica viitorul și că acea cale are ca piloni de sprijin valorile noastre, nivelul profesional și participarea la binele comunității. Am asumat de aceea responsabilitatea de a evolua constant prin educație și îmbunătățire operațională.

    Secții de zincare

    Membri

    Parteneri

    Parteneri prin ANAZ