Cere ofertă

    Încarcă documente de tip: pdf, docx, png, jpg, dwg

    Document 1

    Document 2

    Document 3

    Detalii despre proiect

    Investiția Nokian continuă dezvoltarea producției de anvelope din țara noastră, după ce alți trei producători de importanță majoră pe piață mondială și-au stabilit în ultimele decade fabrici în România.

    Existența competențelor locale, a unor bune conexiuni de infrastructură și apropierea de piețele strategice în care Nokian activează, au făcut ca investiția, care va însuma la finalizare peste 650 de milioane de EURO, să fie cea mai importantă din partea de vest a țării noastre.

    Să mai adăugăm că un număr de peste 500 de angajați urmează să opereze această platformă industrială și că este prima fabrică de producție de anvelope din lume care generează ,,0” emisii de CO2.

    Imagine preluată de pe www.oradeaindirect.ro

    Este de aceea un proiect care reprezintă pentru Berg Banat o carte de vizită, un proiect pentru care s-au zincat termic în anii 2023 și 2024 peste 1500 de tone de structuri din oțel, destinate în primul rând construcției în sine și susținerii echipamentelor HVAC, dar și elementelor care intră în componența sistemului de producție de energie fotovoltaică.

    Imagine preluată de pe www.bihon.ro

    Logistica a reprezentat o provocare pentru toate companiile implicate în realizarea acestui proiect. Totul a trebuit să se desfășoare conform celor stabilite de managementul de proiect, pentru că orice întârziere putea duce la costuri impredictibile.

    Zincarea termică a fost aleasă pentru că oferă garanția că pe șantier nu sunt necesare reparații (pregătire suprafețe și acoperiri), știind că predictibilitatea procesului de zincare termică oferă managerului de proiect o planificare fără riscuri.

    Berg Banat a fost partenerul care a preluat grijile benefiicarilor și a oferit totul la timp.

    Membri

    Parteneri

    Parteneri prin ANAZ